Клуб Рейвън на изложението Оранжево морето

С радост ви споделяме, че екипът на Клуб Рейвън Варна имаше удоволствието да се включи в първото издание на детското образователно изложение Оранжево морето, което се проведе във Варна на 8-и и 9-и септември в сградата на Морско Казино.

Събитието имаше за цел да представи на жителите на града най-интересните детски активности, случващи се на територията на морската столица. В изложението се включиха различни школи и специално за децата бяха организирани интересни и увлекателни работилници.
 
 

 
Авторската игра на Клуб Рейвън Word Wars беше заложена в програмата ни и през двата дни от събитието, а за радост на целия ни екип, интересът към нея беше голям. Специално за играта изработихме над двеста карти за игра, като някои от тях са с букви, а други имат специално предназначение в хода на играта. Отборите Smart Cookies и Clever Muffins се състезаваха достойно, като демонстрираха отлични знания по английски език.
 
 

 
На финала, за радост и на двата отбора, бяхме осигурили цветни награди за всеки взел участие в нашето предизвикателство. През останалото време на разположение на желаещите бяха специално разработените за събитието интерактивни компютърни игри, имащи за цел както забавление, така и подобряване и упражняване на уменията по английски език.

Всички посетители на събитието имаха възможността да се информират отблизо за дейността на школата, за методиките на преподаване, както и за онлайн платформата, която използваме по време на учебния процес.

За Клуб Рейвън първото издание на образователното изложение Оранжево морето донесе много усмивки, положителни емоции, нови приятели и идеи. Вдъхнови ни и ни провокира да бъдем креативни и да развихрим творческото си въображение, откривайки все повече вълнуващи начини да запознаем малки и големи със света на английския език и неговата магия.

По-долу можете да видите и снимки от нашия щанд през двата дена на изложението.
 
 
Изложение Оранжево Морето
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>