Програма на Клуб Рейвън за 29 май

Здравейте! 29 май, неделя, е последният учебен ден в Клуб Рейвън Варна. Но тъй като тази дата съвпада с няколко интересни събития, ние решихме, вместо обичайните уроци и тестове, да ви поканим да се включите в две мероприятия.

Сутринта на 29 май, от 10 ч, ще започнем с мероприятието “Книги за смет” на пристанище Варна, където за килограм пластмаса ще можете да се сдобиете с нова книжка, като ще имате възможност да избирате от много разнообразни заглавия. За повече информация и снимки от вече провелото се в други градове събитие можете да посетите фейсбук страницата на “Книги за смет” тук.
 
knigi za smet
 Следобеда, от 13 ч, ще бъдем в бар Оникс на ул. Ангел Кънчев 13, където ще се включим в благотворителния базар на организация Animal Hope Varna, на който ще можете да се срещнете с някои от животинките, за които се търсят осиновители, да си закупите нещо с благотворителна цел, да дарите храна, а защо не и да станете щастливи стопани на някоя осиротяла душичка 🙂
 

animal hope varna

 
За да научите повече относно организацията и да разгледате снимки на животинките, за които се търсят стопани, посетете фейсбук страницата на Animal Hope Varna тук.

Приканваме всички вас – ученици и родители, да се включите заедно с нас в тези мероприятия, за да подпомогнем тези две благородни каузи: опазването на нашата природа и спасяването на животинки, изпаднали в беда.

Ще ви очакваме на 29 май в 9.30 ч на морска гара, за да прекараме приятно и да бъдем полезни с каквото можем! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>