Блог

Когато една мечта се сбъдва

от Здравка Георгиева     Когато по-рано тази година се свързах с Вики и споделих с нея идеята си за картина, вдъхновена от творчеството на Роалд Дал, за мен това бе първата крачка към осъществяването на една мечта, която набъбваше в главата ми през последните няколко години. Виктория Георгиева, известна още с творческия псевдоним Mouse, […]

Роалд Дал September 8th, 2019
вижте още

Клуб Рейвън на изложението Оранжево морето

С радост ви споделяме, че екипът на Клуб Рейвън Варна имаше удоволствието да се включи в първото издание на детското образователно изложение Оранжево морето, което се проведе във Варна на 8-и и 9-и септември в сградата на Морско Казино. Събитието имаше за цел да представи на жителите на града най-интересните детски активности, случващи се на […]

Роалд Дал, събития September 15th, 2018
вижте още

Седмица на Роалд Дал в Клуб Рейвън Варна

Здравейте! Лятото си заминава, а с него приключва и лятната ваканция. А с наближаването на учебната година, идва и един прекрасен повод да се съберем и да празнуваме.

Роалд Дал, събития September 19th, 2016
вижте още

Програма на Клуб Рейвън за 29 май

Здравейте! 29 май, неделя, е последният учебен ден в Клуб Рейвън Варна. Но тъй като тази дата съвпада с няколко интересни събития, ние решихме, вместо обичайните уроци и тестове, да ви поканим да се включите в две мероприятия.

събития May 20th, 2016
вижте още

Априлска игра на Клуб Рейвън Варна

Здравейте! Обещахме да ви дадем възможност да спечелите априлския брой на списание National Geographic Kids, който идва в комплект с 3D пъзел на слон или тигър.

игри April 4th, 2016
вижте още

Ранно пиле, рано пее!

Здравейте! Както и в предишни години, ние от Клуб Рейвън Варна планираме летните курсове рано и даваме възможност на тези от вас, които също правят плановете си за лятото отсега, да се възползват от малка отстъпка.

летни интензивни курсове April 1st, 2016
вижте още