Предучилищно обучение

Обучението на деца в предучилищна възраст (4-7 години) има за цел леко и неусетно да ги въведе в света на английския език. Тук децата ще направят своите първи стъпки в езика, които са придружени с много образователни игри, песнички и съпътстващи ги движения за развиване на тяхната двигателна дейност.

Крайната цел на обучението е ограмотяване на децата посредством метода phonics, който ги учи да асоциират отделните букви и съчетания от букви в английския език със съответстващите им звуци. По този начин децата лесно се научават да четат и пишат на английски език, натрупват един отличен запас от начална лексика и са напълно подготвени за предстоящото им обучение в училище.

Основното помагало, което децата ползват по време на курса, е системата Oxford Phonics World, която се състои от пет нива и напълно ограмотява децата. Помагалото съдържа DVD с интерактивни упражнения, които детето може да прави вкъщи, песнички и флаш карти. По-долу можете да надникнете в първото ниво на помагалото, а на сайта на Oxford University Press можете да разгледате и останалите четири нива. Там ще намерите и материали, които можете да изтеглите безплатно.

Ако желаете да запишете детето си или да разберете повече за курса, не се колебайте да се свържете с нас.