Летни курсове по английски език

 
 

Скъпи родители,

С голямо удоволствие ви представяме предложенията на Клуб Рейвън Варна за лято 2020 г.

Предлагаме разнообразни курсове по английски език, подходящи за деца на различна възраст от 7 до 14 години. Всички те са интензивни и с продължителност един месец, като посещенията са четири пъти седмично – от понеделник до четвъртък включително. Продължителността на заниманията са от 90 до 120 минути, в зависимост от възрастта на децата. Освен това, за пръв път тази година организираме и целодневна лятна занималня, която също включва ежедневни занимания по английски език.

 

1. За най-малките (на 7-8 г) предлагаме едномесечна интензивна ограмотяваща програма, базирана на системата Oxford Phonics World. Програмата е допълнена с много допълнителни материали, с помощта на които в рамките на първите две седмици децата ефективно усвояват английската азбука. През последните две седмици децата започват да работят с нашите интерактивни уроци, базирани на системата Our World на издателство National Geographic Learning, като вече изучават материал, преподаван във втори клас в училищата. По този начин те са отлично подготвени за първата година, в която им предстои да изучават езика в училище. Повече за системата Oxford Phonics World можете да прочетете на нашия сайт: https://ravenvarna.bg/kursove-po-angliiski-za-deca/

 

2. За деца на възраст 8-10 години предлагаме едномесечно интензивно обучение по системата Our World, по време на което децата се обучават чрез нашите интерактивни уроци. Материалът е поднесен по изключително увлекателен начин и е обогатен с разнообразни по характер занимания, като песнички, кратки истории и видеа, презентиращи новите думи и граматика. Същевременно се набляга много на комуникацията на английски език, както и на усвояването на английския правопис.

 

3. За децата на възраст 11-14 години предлагаме един изключително увлекателен курс, който е любим на нашите ученици, а именно курса Young Explorers. Той също е едномесечен и интензивен и е базиран отново на система на издателство National Geographic Learning. Темите в курса са много разнообразни и вълнуващи и разпалват интереса и любознателността на децата. Част от сферите, които обхваща, са природа, космос, наука, култура и др. За курса Young Explorers можете да прочетете на нашия сайт: https://ravenvarna.bg/young-explorers/

В допълнение към основния курс, който се провежда в дните от понеделник до четвъртък, децата имат възможност да вземат участие и в мини курса World Heritage Sites, който се провежда в петъците и има за цел да ги запознае с някои от обектите на природното и културното наследство на ЮНЕСКО. Но целта на петъчните занимания не е чисто образователна, а има и творческа насоченост, тъй като за всеки от обектите децата изготвят художествен проект, което им дава възможност да изявят креативността си и да се разтоварят в края на седмицата.

Снимки от мини курса World Heritage Sites можете да разгледате на нашата фейсбук страница:

Лято 2018 г: https://www.facebook.com/pg/ravenclubvarna/photos/?tab=album&album_id=2235435586502063

Лято 2019 г: https://www.facebook.com/pg/ravenclubvarna/photos/?tab=album&album_id=3083011398411140

 

4. Целодневна занималня за деца на възраст 8-12 години, за която сме предвидили много разнообразна и увлекателна програма, както и ежедневни занимания по английски език. Посветили сме отделните седмици на различни теми, като детска литература, природа и екология, изкуство, приказки и митология. Програмата предвижда активности на открито и закрито, като игри навън, четене на книжки, рисуване, развлекателни и образователни игри, пъзели и др. Повече за лятната занималня можете на нашия сайт: https://ravenvarna.bg/lyatna-zanimalnya-varna/

 
 

Важно е също да знаете, че през това лято курсовете ще се провеждат както в присъствена, така и в дистанционна форма, като между двете няма разлика в протичането на учебния процес, благодарение на интерактивните уроци, които използваме. Изключение правят мини курсът World Heritage Sites и лятната занималня, при които дистанционната форма не е възможна.

Едномесечните интензивни курсовете ще се провеждат през следните периоди:

1. От 15-ти юни до 10-ти юли

2. От 3-ти август до 28-ми август

 

Ако желаете да се възползвате от някои от нашите летни предложения, ви молим да се свържете с нас възможно най-скоро, за да заявите през кой от двата периода желаете да се случи това, за да можем да изготвим график за заниманията.

 

Клуб Рейвън Варна

бул. Мария Луиза 35

hello@ravenvarna.bg

0896 613 059