Стипендиантска програма

Всяка година Клуб Рейвън Варна отпуска пълна стипендия на ученика, завършил с най-висок успех през учебната година. Това дава възможност на стипендианта да посещава напълно безплатно клуба през цялата следваща учебна година.

Стипендиантската програма съществува от 2014 г и оттогава излъчваме стипендиант в края на всяка учебна година. Целта на стипендията е да насърчава учениците да трупат повече знания и да ги мотивира да постигат по-високи резултати.

Тук можете да се запознаете накратко с тези ученици, които до момента са печелили нашата стипендия. Всички деца имат равни шансове и с необходимите мотивация и упорство всяко едно от тях може да бъде носител на следващото признание.
 
 

Симона Ганчева

Симона Ганчева e ученичка от СУ “Гео Милев” и се обучава в Клуб Рейвън Варна от 2017 г. Печели стипендия от клуба през 2019 г. Освен че е отлична ученичка, тя обича и да спортува. Тренира волейбол и плуване.

 

Лилия Господинова е ученичка в СУЕО “А.С. Пушкин”, а Клуб Рейвън Варна посещава от 2015 г. Печели стипендия от клуба две последователни години. В свободното си време обича да чете, да спортува и да се среща с приятели. Има амбиция да стане хирург, също като родителите си.

 
Лилия Господинова

 
Катерина Янчева

Катерина Янчева е ученичка в ОУ “Петко Р. Славейков” и се обучава в Клуб Рейвън Варна от 2015 г. Печели стипендия от клуба две поредни години. Освен това, тренира модерен балет и има множество медали. Занимава се и с пеене, като се надява да се изявява и в тази област.

Александър Янчев е възпитаник на ОУ “Петко Р. Славейков” и е ученик в Клуб Рейвън Варна от 2013 г. През 2014 г. става първият стипендиант на клуба и продължава да бъде сред първите по успех в школата. Обича спорта и тренира футбол във ФК “Спартак” Варна.

alexander yanchev