Young Explorers

YOUNG EXPLORERS е мултимедиен курс по английски език в три нива за ученици на възраст 11-14 години. Освен да подобри езиковите умения на децата, курсът има за цел да увеличи общата им култура, като им помогне да опознаят света, в който живеят, и този отвъд границите на нашата планета.

Основният фокус на курса е върху подобряване на комуникативните умения на децата, усвояване на нов лексикален запас и развиване на способността им да боравят с текстове на разнообразна тематика. Другата основна задача на курса е да задоволи безкрайното любопитство, присъщо на децата, като ги запознае с широк кръг теми, свързани с природата и естествените феномени, планетите и космоса, човешката култура и традици, както и съвременните постижения в науката и технологиите.

Не на последно място, материалът е илюстриран с впечатляващи фотографии и графики и е озвучен на английски език, което допринася за по-доброто му възприемане от учениците.

Продължителността на курса е четири седмици, от понеделник до четвъртък, по 120 минути на ден.

 

 

Но това не е всичко! В допълнение към основния курс, ви предлагаме и мини курса WORLD HERITAGE SITES, който отвежда малките изследователи до четири от обектите на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Той запознава децата с особеностите на тези важни географски и исторически обекти и с част от народното творчество на местните хора. На всяко от заниманията децата изработват съвместно проект, отразяващ наученото за всеки от обектите.

Курсът се провежда веднъж седмично, в петък, в продължение на четири седмици, а заниманията са по 180 минути.

 

През лято 2019 г. курсовете в Клуб Рейвън Варна ще се провеждат както следва:

  1. 17.06 – 12.07
  2. 05.08 – 30.08

За да запишете детето си за някой от двата цикъла, през които ще се провеждат летните курсове, свържете се с нас на един от нашите телефони по-долу. Очакваме ви! 🙂